Sárkányok a fellegekben

Ebben az időszakban sajnos kevés örsink volt de még így is fantasztikusan tudtuk magunkat érezni mivel nagyon jó programokon vettünk részt, például március végén, húsvétkor a sárkány őrs elment a többi cserkész fiúval megöntözni a cserkész lányokat. Hol kölnivel hol vízzel. :)  Ezt a programot az egész örs nagyon élvezte, főleg a vizes locsolkodásokat és persze nagyon örültek a sok csokitojásnak is, amit a lányoktól kaptunk :)


Az egyik őrsinken, mikor hétágra sütött a nap, fogtuk magunkat és kimentünk a szőlőhegyre sütögetni. A többi őrs csak szomorkodva nézett utánunk a csotthon előtt. Nagyon jó volt, ajánljuk nektek is! :)
Ez után pedig még a csapattanyázáson is részt vettünk majdnem teljes létszámban. Az őrsnek tetszett az egész hétvége, és ahhoz képest, hogy a fiúk milyen kicsik, egyszerűen őrületes tábortüzi jeleneteket csináltunk, nagyon büszke vagyok a rájuk, hogy így helyt álltak.

A tanyázás után következett egy sportos örsi ahol összemértük erőinket fociban és egy kis extra testszkanderben, majd eljött az anyáknapja így ezen az örsin csináltunk egy kis meglepetést az anyukáknak( ezen az örsin a kislányokkal együtt voltunk :)

A múlt szombaton a sárkány őrs is besegített természetesen falunk tisztogatásába, és bár kicsit türelmetlenül, de kivártuk a finom pizzát is, amit aztán jól befaltunk. Köszönjük! :)