Helyzetjelentés

A december, mint ahogy másnál is, nálunk is sűrű volt. Őrsik, adventi hangolódás, karácsony. Az ünnepi szünet után már csak az új évben, 2017-ben találkoztunk.
                Külön kívánságra, az első őrsink társasjátékozással telt. Volt ott nagyon sok minden, különböző kártyák, két fajta Dobble, autós, lovas játékok, és egy tojásos jenga is. Elképzelni is nehéz, ugye?! :D Természetesen ilyen bulis őrsi mellé dukál a tea és a már hagyományossá vált popcorn.
                Másik összejövetelünkön megtudtuk, milyen ping-pong labdának lenni, kicsit fejlesztettük a memóriánkat, őrsileg összeraktuk és szemléltettük, hogyan is kell felöltözni tavasszal, nyáron, ősszel és télen....és persze futkostunk is kint egy keveset, hogy jobban csússzon az ebéd szombatonként.
                Ha ez nem lenne elég, egyszer a csotthonban még levélkavalkád is keletkezett. A szobáról szobára jártunk, mindenhol egy kis feladatot találtunk. Megtudtuk ki is volt Bi-Pi, lenyomtunk egy kő-papír-olló minibajnokságot, és kiraktuk csapatunk névadójának, Majer Istvánnak puzzleját is. 
                Ajj-jajj, majd el felejtettem. Képzeljétek...kaptunk meghívót A Mesebeli bulira. Mi, Bolondos Bohóchalak már alig várjuk, hogy eljöjjön az a bizonyos február 11. Hogy mi is lesz ott? Mi sem vagyunk benne teljesen biztosak, de beszámolunk mindenről, nem kell félni.
                Addigis szép napot, hetet mindenkinek! :)