Karácsonyra várva

Az elmúôt hónap a Pitypang őrsnél nagyon mozgalmasan telt. A legfontosabb dolog talán az, hogy megtanultuk a tíz cserkésztörvényt. De még hogyan! Az egyik őrsin lerajzoltuk őket egy hatalmas körre, a másik őrsin a leányok már szinte fejből fújták. Még magam is meglepődtem! Annabell természetesen folyamatosan küldi az instrukciókat és a megoldandó feladatokat, de erről sajnos nem mondhatunk sokat. Legyen elég annyi, hogy lassan de biztosan haladunk a kítüzött célunk felé.

 

Őrsünk a többi kiscserkészzel ellátogathatott Willy Wonka csokigyárába. A sok játék és édesség után néhány cserkésztestvérünk nyakkendőt kapott. Ezúton is szeretnénk gratulálni nekik. Ezen kívül még azért is volt boldog ez a nap, mert Zsófika újra csatlakozott hozzánk, ha csak egy napra is. Nagyon örültünk neki!

Karácsony közeledtével már igyekszünk mi is felkészíteni magunkat az ünnepre. A csapatakción - amin rengetegen voltunk - erre sort is kerítettünk. Énekeltünk, játszottunk és lelkünket is kicsit rendbe szedtük. Hogy még hangulatosabb legyen, titkosbarátot húztunk magunknak, akinek egy saját kezüleg készített ajándékot adtunk az utolsó őrsin. Nagyon jól sikerült, volt tea, mézeskalács, karácsonyi zene, fények, karácsonyfa - amit mi készítettünk -, twister és persze fergeteges hangulat.

Most már mi is pihenünk. Alig várjuk a karácsonyt, meg a szilvesztert és persze az új évet, amikor is újra munkába fogunk, hiszen van még mit csinálnunk.

Boldog karácsonyt!